persbericht: Tintri verbetert Global Partner Program om partners te helpen om meer omzet te boeken met zijn onderscheidende storage-oplossingen

TintriAmsterdam, Tintri Inc., de leverancier van VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt vandaag bekend dat het zijn Global Partner Program heeft uitgebreid. Partners kunnen nu meer omzet realiseren met de VM-bewuste storage-oplossingen van Tintri dankzij toegang tot meer hulpmiddelen, training, ondersteuning en incentives. De programmaverbeteringen gingen op 1 april van kracht in Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Andere regio’s volgen op korte termijn.

Tintri werkt wereldwijd samen met ruim 300 kanaalpartners. Op basis van hun feedback heeft het zijn Global Partner Program opgewaardeerd met:

  • Nieuwe partnerniveaus (Elite, Premier, Authorized, Registered) met tastbare financiële en programmavoordelen, transparante groeitrajecten en heldere mijlpalen
  • Meer Market Development Funds (MDF) voor partners die een groeiplan voorstellen
  • Een Not-for-Resale (NFR)-programma dat voorziet in forse kortingen op storage-oplossingen van Tintri die worden aangeschaft voor gebruik in testlabs en demo-omgevingen van partners
  • Meer verkoopincentives en een nieuw financieel beloningsysteem dat processen rond het kwalificatie-, claim- en uitkeringsproces voor incentives automatiseert en versnelt
  • Verbeterde training, ondersteuning en certificeringsmogelijkheden (Tintri Certified Sales Professional, Tintri Certified Sales Engineer en het alleen op uitnodiging toegankelijke Tintri Certified Sales Expert) via het Tintri Partner Portal.

Tintri Certified Sales Expert) via het Tintri Partner Portal.

“Deze aanvullingen op, en verbeteringen van ons Partner Program geven blijk van onze toewijding aan kanaalpartners”, aldus Eric Berry, vice president Global Channel Operations. “Tintri levert sterk onderscheidende VM-bewuste storage-oplossingen die partners en hun klanten grotere zakelijke meerwaarde bieden.”

“De VM-bewuste opslag van Tintri vindt gretig aftrek bij onze klanten. Wanneer zij zien hoe eenvoudig het is om de systemen van Tintri te installeren, configureren en beheren, zijn ze om. Dankzij de mogelijkheid om optimale opslagprestaties voor afzonderlijke gevirtualiseerde applicaties te garanderen, steekt Tintri met kop en schouders boven de concurrentie uit – en wij daarmee ook”, zegt Philip Warrens, Business Developer bij Uptime Group. “Tintri vormt het bewijs dat we een strategische partner zijn die klanten de beste oplossingen in hun soort aanbiedt waarmee ze hun visie op virtualisatie kunnen realiseren.”

“We zijn steeds weer onder de indruk van hoe gemakkelijk het is om zaken te doen met Tintri”, aldus Christof Ugau, Systems Engineer bij Uptime Group. “Ze ondersteunen ons met training, gezamenlijke marketingevenementen, verkooptrajecten, noem maar op. Ze onderscheiden zich niet alleen door hun aanpak van storage, maar ook door de manier waarop zij met partners en klanten omgaan.”

Raadpleeg voor meer informatie over het Partner Program van Tintri en mogelijkheden voor deelname https://www.tintri.com/content/partner-benefits.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.