Saas Now breidt self service BI & analytics uit naar 36 nieuwe markten

De hoge vraag zorgt voor snelle internationale adoptie

Maassluis, 9 juli 2015 – Saas Now, een Nederlandse provider met een gelijknamige self service BI & business analytics oplossing, gaat uitbreiden naar 36 nieuwe markten. Vanaf vandaag is Saas Now beschikbaar in Centraal Oost Europa, de Nordics, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Canada. Met de toevoeging van deze markten is Saas Now nu beschikbaar in 119 landen wereldwijd inclusief de gehele EMEA regio.

Gerben van Leeuwen, CEO van Saas Now: “We geloven sterk in de vraag naar een snelle, simpele en flexibele zakelijke oplossing en dat bevestigen onze klanten. Zeker in markten zoals Polen, Engeland en Denemarken is een flinke groei in vraag naar self service analytics zonder lange contracten en hoge startkosten voor hardware en softwarelicenties. Met Saas Now leveren wij een pay-per-month model met hoge kwaliteit dat bedrijven de mogelijkheid geeft om direct voordeel te halen uit analytics.”

Snelle inzichten
Saas Now biedt een simpele en gebruikersvriendelijke manier om gebruik te maken van de kracht van analytics. De oplossing is gebaseerd op de beroemde SAS Visual Analytics software die professionals de mogelijkheid geeft de kracht van analytics op grote hoeveelheden data te ontketenen. De software geeft dynamische grafieken en overzichten die snel een goed inzicht geven in grote aantallen datasets. Met slechts een aantal klikken kunnen gebruikers ieder type analyse of rapport maken, welke gebruikt kunnen worden om sneller en beter beslissingen te maken.

“Veel organisaties maken nog gebruik van report software op eigen hardware op kantoor met stugge licentiecontracten. Dit maakt ze afhankelijk van hun eigen IT afdeling om uit de data nieuwe inzichten te krijgen”, zegt Willem Gille, VP Sales & Business Development bij Saas Now in Canada. “Met deze cloud propositie leveren wij organisaties een schaalbare en krachtige oplossing met een pay-per-month licentie, waardoor middelgrote bedrijven zonder hoge investeringen direct aan de slag kunnen zonder eindeloos implementieproces”.

Meer informatie over Saas Now : www.saasnow.com

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.