Vertixo neemt Arnhem Internet Exchange over

Vertixo B.V. heeft met ingang van 11 augustus 2017 Arnhem Internet Exchange overgenomen. De overname past in de groeistrategie en visie voor de toekomst. Met de overname breidt Vertixo haar positie in de branche verder uit.

ARNIX B.V. is in 2013 gestart met het leveren van hoogwaardige connectiviteitsdiensten. In de afgelopen jaren zijn bedrijven, instellingen en scholen aangesloten op het ARNIX-netwerk.

Het initiatief is ontstaan in samenwerking met Data Center Arnhem en Vertixo. Omdat het colocatie datacenter in juni 2017 is verkocht aan Eurofiber heeft Vertixo besloten de aandelen over te nemen. Hierdoor kan Vertixo de dienstverlening en kwaliteit in de toekomst blijven garanderen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid het connectiviteitsplatform te gaan uitbreiden met security services.

Met de uitbreiding van de dienstverlening willen wij ons focussen op een toekomst waarbij security problematiek het grootste dreigement vormt voor bedrijfscontinuïteit. Inmiddels hebben wij onze dienstverlening onder gebracht bij 7 verschillende datacenter locaties. Hier zullen in november dit jaar 4 locaties aan toegevoegd worden. Vanwege de groei van onze infrastructuur en portefeuille zal ons team versterkt worden.

Over Vertixo

Vertixo is een bedrijf opgericht door een initiatief van ervaren IT-ers die van mening zijn dat de ICT-dienstverlening veiliger, eenvoudiger en efficiënter kan.

In een wereld waar een razendsnelle verandering de enige constante factor is hebben bedrijven die zich blijven
ontwikkelen de grootste kans op succes. Vertixo ziet een uitdaging in de vernieuwingen die de sector met
zich mee brengt. Ons team heeft een hoog kennisniveau en beschikt over moderne middelen, Wij kennen de
grenzeloze mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie en geloven dat slimme, vooruitstrevende toepassingen voor veel organisaties hét verschil kunnen maken.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.