Voor wie is Hardwear.io interessant? – Vrijkaarten!!!

Afgelopen vrijdag wees ISP Today de lezers op de Hardwear.io conferentie en trainingen die van 19 tot 22 september in Den Haag worden gehouden.

Voor wie is Hardwear.io interessant?

Waarom het interessant is mag inmiddels duidelijk zijn. Uit welke sectoren de bezoekers afkomstig zijn is een vraag die we de organisatie hebben voorgelegd. Daarop kwam als antwoord dat de twee voorgaande edities van Hardwear.io zijn bezocht door onderzoekers, security professionals en vertegenwoordigers van verschillende (semi-) overheidsinstellingen. Deze groepen zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn. Daarnaast verwacht de organisatie bezoekers die specifiek afkomen op de trainingen en talks die betrekking hebben op IoT, betalingsverkeer en crypto currencies.

Waarom wordt deze bijeenkomst vermeld?

ISP Today  ziet de toegevoegde waarde van een degelijk kleinschalig informeel, maar tegelijkertijd hoogwaardig event. De onderwerpen zijn een goede mix tussen praktische issues die elke hoster zal herkennen en onderwerpen, zoals bio- en carhacking die buitengewoon interessant zijn.

 

Vrijkaarten!!!

Als mediapartner vanHardwear.io mag ISP Today twee vrijkaarten voor de conferentie verloten. Daarvoor hebben we de volgende weinig originele, maar wel zo makkelijke methode gekozen. De eerste twee mails die binnenkomen op het adres [redactie]@[isptoday.nl] met als titel: Vrijkaart Hardwear.io en uitereaard de contactgegevens zullen we belonen met een vrijkaart.

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.