Waarom naar Hardwear.io gaan?

Van 19 tot en met 22 september vindt de derde editie van Hardwear.io plaats. Deze kleinschalige vierdaagse training en conferentie, waar de veiligheid van hardware centraal staat, zal wederom in Den Haag worden gehouden.

De bijeenkomst telde vorig jaar circa 200 deelnemers. De verwachting is dat dit jaar het aantal deelnemers zal toenemen, zonder dat daarbij de informele sfeer die kenmerkend is voor dit kleinschalige event zal verdwijnen. In de vier dagen zullen de deelnemers getraind en bijgepraat worden over tal van onderwerpen. Dr. Sergei Skorobogatov, Senior Research Associate aan de universiteit van Cambridge, zal een van de keynotes verzorgen. Trainers en sprekers zijn vanzelfsprekend professionals.

Op de vraag waarom je naar Heardwear.io moet gaan is het voor de hand liggende antwoord: omdat Hardwear.io nuttig en interessant is. Maar wat gebeurt er dan precies?

Kaveh Razavi en Ben Gras, beiden verbonden aan de VU in Amsterdam leggen in 1 minuut uit wat zijn er gaan doen en waarom het de moeite waard is bij hardwaer.io aanwezig te zijn.

 

(ook dit jaar is ISP Today media partner van Hardwear.io)

About the author

Avatar

ISP Today is het Nederlandstalige platform voor de Internet Service Providers in Nederland. We presenteren nieuws van redactionele kwaliteit met relevantie voor de Nederlandse ISP community. Internet Service Providers en met name de mensen daarachter staan centraal op ISP Today.